Terningkast 5 i VG!

terning_vg_large

Den lydløse Skager-snekka har vekt stor oppsikt siden lanseringen i mars. Både på internett, på sjøen og i trykte medier har båten stukket seg frem, og Båtliv og VG konkluderer med terningkast 5!

Båtliv og VG har talt og gitt Norges første hybridbåt terningkast 5. – Den nesten syv meter lange snekken Skager 660 er en robust båt med helstøpt innerskrog og praktiske interiørløsninger, Skriver Jørn Finsrud. Han er en av VGs faste båteksperter fra bladet Båtliv. Finsrud skriver at det eneste som hindret testbåten full score var at restindikatoren ikke var i timer. Til gjengjeld viser indikatoren i prosent, hvor lenge man har igjen før man må vri om nøkkelen til dieselmotoren. I artikkelens ingress har Finsrud oppsumert testen med: Den første norske hybridsnekken gir idyll på sjøen en helt ny dimensjon.

Les også:
Første norskbygde hybridbåt – VGnett
Første norskbygde hybridbåt – Båtliv
Første norske hybridbåt – Båtmagasinet WEB