Unike sjøegenskaper

Vår varierte kyststripe strekker seg fra Kirkenes i nord, til Lindesnes i sør. Lengre øst tar den svenske skjærgården over og bringer oss gjennom mange spennende farvann. På denne lange reisen rekker man innom både hardt vær, rolig vær og tidvis også storm. Skal man kunne ferdes  trygt til vanns i Skandinavia, bør man ha egnet redskap.

Vi er glade for å presentere Skager 660 som en meget sjødyktig båt! Båten har et stabilt og solid skrog som er formet for å bli utsatt for grov sjø på en god måte. Dens kjøl, ballast og gode bredde i vannlinjen, gjør den rustet for en god porsjon vær og vind. Skrogets utforming og baug sørger for minimal sjøsprøyt. Med trimplan og 28Hk, gjør båten en toppfart på 13 knop.

Selvdrenering

Skager 660 har god selvdrenering for sjøsprøyt og regnvann. Den krever derfor mindre tilsyn og øker bruksgleden.

Den perfekte fritid- og landstedsbåt

For noen tiår tilbake var snekken eller koggen selve folkebåten blant vår lystbåtflåte. Dette enkle båtliv har i mange år vært høyt verdsatt blant båtelskere. Ved utviklingen av Skager 660 har nettopp denne enkle delen av båtlivet stått høyt i fokus. Det nostalgiske ved tresnekken har blitt godt ivaretatt, sammen med en meget god driftsikkerhet og vedlikeholdsvennlighet.

Mulighetene til å bruke mer tid på sjøen og mindre på båten, ble større da plasten kom. Det å kunne fordøye varme sommerinntrykk uforstyrret, og nyte de idylliske øyeblikkene, er det veldig mange som setter stor pris på. Med båtens romslighet kan man invitere mange gode venner og familie med på fjorden. Dette skaper sommerminner som blir husket. Disse enkle verdiene er kanskje med på å stoppe tiden litt, i det resten av verden raser fremover.
Skager 660 tar vare på , og viderefører disse tradisjonene!

Klikk på bildene for større versjon:

Båtens innerskrog er helstøpt. Det gjør båten meget enkel å holde ren.

Detaljer