Skager krysser Skagerrak!

13. august skal Skager 660 på båtutstilling i Århus, i Danmark. Vi kunne selvfølgelig tatt ferjen nedover, men det har vi jo gjort så mange ganger før! Båtens sjødyktighet gjør det mulig å ta overfarten på den gode, gamle måten; til sjøs!

I en åpen versjon av Skager 660 skal vi krysse Skagerrak, og her ute skal båtens ferdigheter testes på det åpne hav. Første stopp blir Skagen, og etter en pause i den nordjyske kystperlen tar vi fatt på siste etappe til båtmessen i Århus.

Underveis gir vi deg live oppdateringer i form av video, bilder, og tekst. Du får alle detaljer om vær, vind, bølgehøyde, og ikke minst om hvordan den åpne snekken klarer seg midt ute i Skagerraks bølger. Følg oss på Twitter, Facebook, og ikke minst her på skagerboat.no!

10.08.10: Avreise, Langesund
10.08.10: Ankomst, Skagen
11.08.10: Avreise, Skagen
12.08.10: Ankomst, Båtutstillingen i Århus

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.